Személyiségfejlesztő, pszichodráma önismereti csoport indul.

A személyiségfejlesztő gyakorlatok segítségével ráláthatunk és megérthetjük a bennünk, nyíltan vagy rejtetten munkáló érzelmeket, döntéseink hátterét és a kapcsolati működéseink logikáját.

A pszichodráma csoport biztonságot ad neked, más emberektől kapsz visszajelzést. A csoport nagyon támogató tud lenni.

„Mi magunk vagyunk a súly, amit a saját érdekünkben odébb kell tennünk – amennyiben úgy döntünk, hogy átrendezzük életünk színterét…”

Ha az alábbi fogalmakban bármelyikkel „dolgoznod kell” magadon, a  csoportunkban a helyed:

Önismeret, családi örökségeink, magány, lehetőség, párkapcsolat, válás, férj, feleség, anya, boldogság, félelem, vágy, szomorúság, kudarc, tehetetlenség, apa, szorongás, motiváció, gyermek, útkeresés, gyász, belső erőforrás, figyelem, testvér, visszatérő álom, munkatársak, meddőség, konfliktus, agresszió, stressz, önbizalom, nyugalom, biztonság, továbblépés.

A  csoporton lehetőség lesz arra, hogy az aktuális problémáidról beszélj, könnyíts magadon és továbblépj.

„Most még lehet, hogy nem Te vezeted saját „vonatod”, de felnőhetsz a feladatra, az ajtó nyitva áll, átveheted az irányítást, ha igazán akarod…”

Az önismereti  csoportunk egy éven keresztül tart.

Jelentkezni 2019. november elejéig lehet

A csoport 2019. október 16-án indul. Az első három alkalom nyitott, így csatlakozni is lehet. Még várjuk a leendő csoporttagokat!

A csoportunkat 120 pszichodráma órában tartjuk. Azaz  csoportunk 120 órából áll. Alkalmanként 5 pszichodráma óra. ( 5 x 45 perc) 1 hónapban 2 alkalmat tervezünk.

Az elakadt életviteli feladatokat, problémákat kezeljük, megértjük, feloldjuk, amihez a pszichodráma eszköztárát is igénybe vesszük.

Találkozás minden második héten, szerdán várhatóan 16:30-20:30-ig.

A  csoport kezdése előtt mindenkivel személyesen találkozunk, és a csoporttal kapcsolatos bármilyen kérdésre szívesen válaszolunk. A csoportot  Pappné Szabó Anita , Gulyás Judit pszichodrámában jártas szakemberek tartják.

Helyileg Szolnokon vagyunk megtalálhatóak.

Helyszín:  Szolnok belváros

A csoport költségtérítéses 1500 Ft/óra. Ez alkalmanként 5 órára jön ki. Egy alkalom 7500 Ft.

Jelentkezés, érdeklődés:  pszichodramaszolnok@gmail.com

Bővebb információ: pszichodramaszolnok.hu