Ha az alábbi fogalmakban bármelyikkel „dolgoznod kell” magadon, a csoportunkban a helyed:

Önismeret, családi örökségeink, magány, lehetőség, párkapcsolat, anya, boldogság, félelem, vágy, szomorúság, kudarc, tehetetlenség, apa, szorongás, motiváció, gyermek, útkeresés, gyász, belső erőforrás, figyelem, testvér, visszatérő álom, munkatársak, meddőség, konfliktus, stressz, önbizalom, nyugalom, biztonság, továbblépés.

A csoporton lehetőség lesz arra, hogy az aktuális problémáidról beszélj, könnyíts magadon és továbblépj.

Családi örökségek 1.

Kétféle ember van: Azok, akik rendben vannak az édesanyjukkal és azok, akik nem. Ha problémáid vannak az édesanyáddal való kapcsolatodban és szeretnél ezzel foglalkozni, a pszichodráma csoportunkban van a helyed. Önmagunk megismerése és saját viszonyulásunk értelmezése segítséget ad kapcsolataink működtetéséhez.

girlfriend mommy

 

Párkapcsolat

Mi a boldog párkapcsolat titka? Miért találod magad újra és újra hasonló helyzetben? Szeretnél egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban élni? Ha a párkapcsolattal szeretnél foglalkozni, a pszichodráma csoportunkban van a helyed. Önmagunk megismerése és saját viszonyulásunk értelmezése  ad kapcsolataink működtetéséhez.

images (4)

 

Házasság és a figyelem

Az nap, amikor nem figyelsz a másikra nincs házasságod, nincs párkapcsolatod. Nehéz-e azt mondanod a másiknak: szeretlek. Vagy érdeklődni a hobbija felől? Vagy beszélgetni vele? Csakúgy megölelni naponta többször? Rámosolyogni és nevetni vele? Ha te is szeretnél változtatni a párkapcsolatod minőségén, szeretnél változni, a pszichodráma csoportunkban a helyed. Önmagunk megismerése és saját viszonyulásunk értelmezése segítséget ad kapcsolataink működtetéséhez.

images (5)