Az nap, amikor nem figyelsz a másikra nincs házasságod, nincs párkapcsolatod. Nehéz-e azt mondanod a másiknak: szeretlek. Vagy érdeklődni a hobbija felől? Vagy beszélgetni vele? Csakúgy megölelni naponta többször? Rámosolyogni és nevetni vele?

Egy párkapcsolatban mindig vannak nehezebb időszakok. Ezeket közös erővel talán könnyebb átvészelni, rendbe tenni. Az ember a házasságában és emberi kapcsolataiban is, fontosnak tartja, hogy mindig a jobbra törekedjen. Tiszteletben tartsa a másik vágyait, elképzeléseit. Segítse a másikat céljai elérésében. Érdekelje az, mi történik a másikkal. Közösen gondolkodjon párjával a jövőjükről. A párkapcsolatban oda kell figyelnünk arra, hogy haraggal soha ne feküdjünk le aludni, próbáljuk megbeszélni a problémát. Emberi kapcsolatainkban is próbálunk a jóra törekedni.

Ha te is szeretnél változtatni a párkapcsolatod minőségén, szeretnél változni emberi kapcsolataidban, a pszichodráma csoportunkban a helyed. Önmagunk megismerése és saját viszonyulásunk értelmezése segítséget ad kapcsolataink működtetéséhez.

Ebben segíthet a pszichodráma csoport.

2017.november 15-én Pszichodráma csoportot indítunk Szolnok belvárosában.

Mindenkit szeretettel várunk!

Ha élhetünk boldogan is, miért éljünk boldogtalanul?

Bővebb információ:

http://pszichodramaszolnok.hu/pszichodrama-onismereti-csoport-szolnok/