Ez az érzés fájdalmas, sokan szenvednek tőle. Mégis muszáj tovább lépnünk és át kell gondolnunk, mihez kezdjünk. Még nincs minden veszve. Elő kell hívni erőforrásainkat, amivel töltekezhetünk. Keressük meg, miben vagyunk mi jók, mi okoz örömet. Csináljuk azt! Gondoljuk át működésmódunkat, lehet, hogy nekem is van felelősségem abban, hogy így alakult az életem? Nagyon könnyű a másikban megtalálni a hibát, de vajon magunkba nézni megy-e?

Rázzuk meg magunkat és tegyünk a boldogságunkért!

Ha elhagytak minket természetes az, hogy az ember végig megy a gyász folyamatán, megjelenik a harag, a düh, a befejezetlenség gyötrő érzése, a bűntudat, a szégyen, de ezen felül az elégtelenség érzése, a szeretetvesztés fájdalma, az értetlenség, a féltékenység, a bosszú… de meddig tart ez? Ha még hosszú évek után is ugyanabban a „cipőben” járunk az nem normális dolog. Döntenünk kell az életünkről és merni változtatni. Nézzünk magunkba, mennyire ragaszkodunk a biztonságos megszokotthoz, ami nem tesz boldoggá minket? Ahelyett, hogy belevágnánk az általunk ismeretlenbe, ami akár boldogságot is hozhat nekünk. Ez nem könnyű dolog.

Egyedül vállalni ennek minden terhét sokszor nehéz. Sokaknak segítségére lehet ebben egy barát, egy szakember vagy egy támogató csoport. Jól jön, ha megerősítenek minket önmagunkba vetett hitünkről, ha kapunk visszajelzést, bátorítást. Ebben segíthet a pszichodráma csoport.

2018. október 17-én  Pszichodráma csoportot indítunk Szolnok belvárosában.

Mindenkit szeretettel várunk!

Ha élhetünk boldogan is, miért éljünk boldogtalanul?

Bővebb információ:

http://pszichodramaszolnok.hu/pszichodrama-onismereti-csoport-szolnok/