Anita 4

Pappné Szabó Anita vagyok. A pszichodrámával komolyabban 2008-tól foglalkozom. Amire igazán megtanított engem pszichodráma az a figyelem. A mások érzéseinek megértése. Az ember úgy boldogulhat legjobban, emberi kapcsolataiban, ha megpróbál beleérezni abba, hogy egy helyzetben, mit érezhet a másik. A pszichodráma ebben segít nekünk, hogy megértsük a másikat. Tudjuk, magunkról mit miért teszünk, mi befolyásolja döntéseinket.

Magamról annyit, hogy családos vagyok, férjemmel 1998 óta vagyunk házasok, három fiunk van.

 

Végzettségeim:

pszichodráma vezető

szociálpedagógus

történelem tanár

mentálhigiénés szakember

szervezetfejlesztő szakember

neurofeedback tréner

gyermekdráma vezető

házassági tanácsadó- párkapcsolati coach

Munkásságom: rendszeresen vezetek gyermek és felnőtt csoportokat, klubokat, képzéseket, tréningeket, segítő beszélgetéseket tartok. A Miért Ne Alapítvány munkatársa vagyok. A Kaméleon Improvizációs Társulat alapító tagja.

 

T

 

V. Szabó Tamás klinikai szakpszichológus vagyok.  A pszichodráma tapasztalataim szerint hatékony módszer a problémák, az elakadások feldolgozásában a mély érzelmi átélések révén.

A pszichodrámával 2005-ben találkoztam, 2011-ben pszichodráma asszisztensé váltam, jelenleg képződök pszichodráma vezetőnek.

Vezettem pszichodrámát önismereti csoportban, a Hetényi Géza Kórházban, osztályos kereten belül, továbbá egy ambuláns csoportot korábbi betegek számára is.

Nős vagyok két gyermek édesapja. Szabadidőmben harcművészetekkel foglalkozom: aikido-t és battodo-t gyakorlok.

Feltöltés alatt…